Διάφορα έγγραφα
Περιλαμβάνονται διάφορες ξένες επιταγές, έγγραφα που αφορούν τον Φώτιο Μανιάτη και τον Αντώνη Πέππα. Επίσης, περιέχονται αποκόμματα εφημερίδων, επιστολές, καταστάσεις, σημειώσεις για τη Χάρτα της Ελλάδος, καταγραφές αντικειμένων, αντίγραφα εγγράφων και έγγραφα για τη Μακεδονική Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα. Ακόμα, εμπεριέχονται λογαριασμοί της εκκλησίας από την κοινότητα Κοζάνης και δεκάτης της επαρχίας Σερβίων. Τέλος, περιλαμβάνονται έγγραφα που αφορούν την Εθνική Αντίσταση, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, σημειώσεις για τον χάρτη της Μακεδονίας και της Θράκης και ποικίλες καταστάσεις του Δήμου Κοζάνης.