Χάρτης της Μακεδονίας και της Θράκης και έγγραφα απογραφής του έτους 1953 (1953)
Περιλαμβάνεται ο χάρτης της Μακεδονίας και της Θράκης, αλληλογραφία του Ν.Π.Δελιαλή και διάφορα έγγραφα απογραφής του έτους 1953.