Διάφορα έγγραφα για την Εθνική Αντίσταση και τον Εμφύλιο Πόλεμο.
Περιλαμβάνονται αποκόμματα εφημερίδων και έγγραφα που αφορούν την Εθνική αντίσταση και τον Εμφύλιο πόλεμο, ονοματικές καταστάσεις δασκάλων που σκοτώθηκαν από τον ΕΛΑΣ και τον στρατό κατοχής και διάφορα φυλλάδια σχετικά με την ενίσχυση ειδών του στρατού.Επίσης, περιέχονται επιστολές αποκήρυξης του Κομμουνισμού και προσκλήσεις.