Διάφορα έγγραφα
Περιλαμβάνονται διάφορα έγγραφα διαταγών, υπομνήματα, σημειώσεις, επιστολές και αποκόμματα εφημερίδων. Επίσης, περιέχονται διάφορες καταστάσεις, φωτοαντίγραφα, άρθρα, εκθέσεις και αντίγραφα χαρτών, που αφορούν τα έτη 1912-1979.