Αντίγραφα εγγράφων και διάφορα κείμενα. (1912)
Περιλαμβάνονται δακτυλογραφημένα αντίγραφα εγγράφων από την εβδομαδιαία πολιτική επιθεώρηση της Κυριακής με τίτλο: "Αι Εξισλαμίσεις" και "Αι Μαγδαιληναί". Επίσης, περιέχονται διάφορα έγγραφα σχετικά με τη Μακεδονική Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα.