Διάφορα έγγραφα
Έγγραφα σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία του Γυμνασίου Τσοτυλίου. Αντίγραφα του κατάλογου των εξόδων της εν Τσοτυλίω Σχολής από 11 Μαρτίου1872 και λογαριασμοί της Σχολής.Κατάλογος Αλφαβητικός Βιβλιοθήκης Δωρεάς Μητροπολίτου Κοζάνης κ.κ. Φωτίου Μανιάτη 1923.Φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως του Βασιλείου της Ελλάδος (αριθμός φύλλου 46, 06/08/1945), αιτήσεις, επιστολές, χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τα παιδικά συσσίτια.Τίτλοι ιδιοκτησίας στα οθωμανικά, αυτοκρατορικά μονογράμματα.Φωτογραφία της Αγίας Μαρίνας και σχετική βιβλιογραφία.