Τετράδιο βοτανικής- ορυκτολογίας και βιβλία προσευχών στα Οθωμανικά.
Περιλαμβάνεται χειρόγραφο τετράδιο με στοιχεία βοτανικής και ορυκτολογίας. Επίσης, περιέχεται βιβλίο προσευχών και δεμένα φύλλα εντύπου στα Οθωμανικά.