Απαγορεύσεις κυκλοφορίας βιβλίων ,συγγραμμάτων και εντύπων
Περιλαμβάνονται δακτυλογραφημένα έγγραφα αλληλογραφίας, καταστάσεις βιβλίων, αποσπάσματα και περιλήψεις πρακτικών συνεδριάσεων σχετικά με απαγορεύσεις της κυκλοφορίας βιβλίων, συγγραμμάτων και εντύπων.