Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης
Δελτία αδικημάτων και Συμβάντων της 20ής και 21ης Ιανουαρίου 1970, αφίσα των Ηνωμένων Εθνών με πολιτικό περιεχόμενο, ημερολόγια του 1951, προσφορά της αποστολής του Σχεδίου Μάρσαλ δια την Ελλάδα(Διοίκησις Οικονομικής Συνεργασίας) στον Ελληνικό λαό.Περιοδικό Ελληνική Μυθολογία (τεύχη 3 και 4), διάφορα οθωμανικά έγγραφα, έντυπο περί προγράμματος ραδιοφωνικού σταθμού Ενόπλων Δυνάμεων Δυτικής Μακεδονίας, πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων 50/ετηριδα απελευθερώσεως Κοζάνης.Έντυπο ''Γεγονότα απ'την Κύπρο''.