Έγγραφα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης 1949-1970
Δελτία αδικημάτων και Συμβάντων της 20ής και 21ης Ιανουαρίου 1970, αφίσα των Ηνωμένων Εθνών με πολιτικό περιεχόμενο, ημερολόγια του 1951, προσφορά της αποστολής του Σχεδίου Μάρσαλ δια την Ελλάδα(Διοίκησις Οικονομικής Συνεργασίας) στον Ελληνικό λαό.