Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης 1899-1970
Δελτία από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες της Ερμούπολης και της Καβάλας. Περιλαμβάνει διάφορα έντυπα, κατάλογο λεξικών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και πίνακα συγγραμμάτων.