Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης
Κατάλογος λεξικών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, πίνακα συγγραμμάτων, έντυπο ''Η δράσις των εν Αυστρία και Ουγγαρία Μακεδονικών Κοινοτήτων μεταξύ ΙΖ' ΚΑΙ ΙΘ' αιώνος''.