Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης 1928-1982
Περιλαμβάνει ενημερωτικό έγγραφο της Μακεδονικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας σχετικά με την εκλογή τακτικού εταίρου. Έντυπο- επιστολή του Δημάρχου Πτολεμαΐδας σχετικά με το έργο που έχει επιτελέσει ''Πτολεμαΐδα 1979-1981''. Έντυπο της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος ''Η Ελλάδα με αριθμούς 1981''.Διπλότυπο Βεβαιώσεως ζώων προς ελεύθερη μεταφορά ή σφαγεία. Έντυπο ''Η Τοπική Διοίκηση στη Βρετανία''.Επιστολή προς τον Δήμαρχο Κοζάνης από τις εκδόσεις ''Ολυμπιάδα''.