Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις 1965-1967
Εγκύκλιος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σχετικά με τον δανεισμό ταινιών, επιστολή της υπηρεσίας πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών του κινηματογραφικού τμήματος σχετικά με επιστροφή δανεισμένων ταινιών, έγγραφα αναφορικά με την προβολή ταινιών στη δημοτική βιβλιοθήκη, έγγραφο προς τις τοπικές επιτροπές τουρισμού σχετικά με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κοινοποίηση του προγράμματος των εκδηλώσεων, επιστολή προς την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης.Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται έγγραφα σχετικά με την έκθεση προβολής ταινιών σε αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης με κινηματογραφική μηχανή που παραχωρήθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών.