Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ετών 1960-1973
Έγγραφα (αλληλογραφία, αναφορές, εξουσιοδοτήσεις, γνωστοποιήσεις, εγκύκλιοι) που αφορούν την ανάπτυξη των συλλογών της Βιβλιοθήκης και διάφορα διοικητικά θέματα.Αποσπάσματα πρακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, κατάλογοι δωρεών, κατάλογοι βιβλίων για βιβλιοδεσία.Δίπλωμα τιμής απονεμημένο στον Δήμο Κοζάνης από τον Δήμαρχο Αθηνών και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων.