Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης έτους 1951 (1951)
Αλληλογραφία, αποφάσεις, κοινοποιήσεις και γνωστοποιήσεις, υπομνήματα και αναφορές, προσκλήσεις που αφορούν δωρεές, αγορές βιβλίων και διάφορα διοικητικά θέματα. Πρακτικά συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.