Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης έτους 1953 (1953)
Αλληλογραφία, αποφάσεις, κοινοποιήσεις, υπομνήματα και αναφορές, που αφορούν δωρεές, αγορές βιβλίων και διάφορα διοικητικά θέματα.Πρακτικά συνεδρίασης 1/1953 της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, απόσπασμα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Αριθμός φύλλου 135).Πρακτικά συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.Έγγραφα περί των εκδόσεων ''Αλήθειες'' (ογκώδης τόμος με σειρά άρθρων της μεταπολεμικής περιόδου από το 1945 έως και το 1953).