Διάφορα έγγραφα των ετών 1948-1950.
Περιλαμβάνονται χειρόγραφες και δακτυλογραφημένες αποφάσεις, κοινοποιήσεις, αλληλογραφίες, ονοματικοί κατάλογοι, προσχέδια άρθρων και προγράμματα ομιλιών. Επίσης, περιέχονται προσκλήσεις, πιστοποιητικό γεννήσεως και τιμολόγια. Επιπροσθέτως, εμπεριέχονται σημειώσεις - πορίσματα συνεδριάσεων και τηλεγραφήματα των ετών 1948-1950.