Διάφορα έγγραφα του έτους 1949. (1949)
Περιλαμβάνονται διάφορα χειρόγραφη και δακτυλογραφημένη αλληλογραφία, ονοματικοί κατάλογοι και προσχέδια άρθρων. Επίσης, περιέχονται διάφορα προγράμματα ομιλιών, προσκλήσεις και πορίσματα συνεδριάσεων.