Επιστολή του Υπουργού Παιδείας με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών με θέμα την αποστολή εκδόσεων της Ακαδημίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.
Επιστολή του Υπουργού Παιδείας με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών (με κοινοποίηση στο Δήμο Κοζάνης)με θέμα την αποστολή εκδόσεων της Ακαδημίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.