Διάφορα διοικητικά θέματα
Περιλαμβάνονται διάφορα χειρόγραφα και δακτυλογραφημένα έγγραφα, κοινοποιήσεις, αποφάσεις, αλληλογραφία, καταστάσεις, κατάλογοι, πίνακες, σημειώματα και φωτοαντίγραφα που αφορούν διάφορα διοικητικά θέματα, βιβλιοδέτηση, δωρεές και αγορές βιβλίων των ετών 1972-1977.