Διάφορα διοικητικά έγγραφα (1976)
Περιλαμβάνονται δακτυλογραφημένες αποφάσεις, κοινοποιήσεις, και επιστολές. Επίσης, περιέχονται διάφορα φωτοαντίγραφα, κατάλογοι, ενημερωτικό και αποδεικτικό σημείωμα.