Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης έτους 1978 (1978)
Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, αποφάσεις, ευχαριστήριες επιστολές σχετικά με δωρεές στη βιβλιοθήκη, βεβαίωση παρακολουθήσεως υπουργικού προγράμματος, τηλεγράφημα, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, δελτία αποστολής και παραλαβής βιβλίων, κατάλογος εκδόσεων ΤΕΕ που στέλνονται σε δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες, Δελτίο εισαγωγής δωρεάς Βιβλιοθήκης Δημοσθένη Δόκου, άλλα έγγραφα σχετικά με τη βιβλιοθήκη.