Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης 1976-79
Αποσπάσματα από τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης 13/1978, 20/1978 και 22/1977 προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ετήσια λογοδοσία του κ. Δημάρχου για την οικονομική κατάσταση και τη Διοίκηση του Δήμου ως και για την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσεως στο χρόνο 1976, καταστάσεις βιβλίων για νέους και παιδιά, δελτίο έρευνας βιβλιοθηκών έτους 1978 και 1975,καταστάσεις βιβλίων για προμήθεια, δελτίο παραγγελίας βιβλίων, ενημερωτικά φυλλάδια από βιβλία και εκδοτικούς, άλλα έγγραφα σχετικά με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.