Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης 1956-1957.
Περιλαμβάνει διάφορα έγγραφα σχετικά με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.Συγκεκριμένα υπηρεσιακά σημειώματα, επιστολές του κ.Νικ.Π.Δελιαλή, του δημάρχου Βασίλη Ματιάκη και του Φ.Κοκκίνη, καταστάσεις με οφειλές και συνδρομές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, πρόσκληση προς τα μέλη της επιτροπής της βιβλιοθήκης από τον δήμαρχο Β.Ματιάκη. Επίσης, περιέχονται αναφορές του Νικ.Δελιαλή προς τον δήμαρχο και έγγραφα συνεδριάσεων.