Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης 1960 (1960)
Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, αποφάσεις, αιτήσεις, κατάλογος παρεληφθέντων βιβλίων από τη βιβλιοθήκη του Υπουργείου εξωτερικών για τη βιβλιοθήκη του Δήμου Κοζάνης, κατάλογος βιβλίων προς βιβλιοδέτηση, αποσπάσματα πρακτικών συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, πρακτικά συνεδριάσεως της δημοτικής βιβλιοθήκης, προσκλήσεις, έγγραφα αποστολής ή παραλαβής βιβλίων και περιοδικών, υπηρεσιακά σημειώματα και άλλα έγγραφα σχετικά με τη δημοτική βιβλιοθήκη.