Έγγραφα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης-Αλληλογραφία 1984 (1984)
Αλληλογραφία σχετικά με την οργάνωση της Βιβλιοθήκης, αρχιτεκτονικά σχέδια του παλαιού κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, κατάλογος περιοδικών, οδηγός οργάνωσης μικρών Βιβλιοθηκών.