Ο Πρώτος οδηγός για τη φωτογραφία - Hilton, Jonathan; Watts, Barrie; Βενετσάνος, Μάνος Ν. (Βιβλία για παιδιά και για νέους-γνώσεων, 1995)
Ένας πρακτικός οδηγός σχετικά με τον εξοπλισμό, τη τεχνική και τη σύνθεση. Μάθετε πως λειτουργεί μία φωτογραφική μηχανή και πως να τη χρησιμοποιείτε. Γνωρίστε τα μυστικά και τις τεχνικές ενός επαγγελματία φωτογράφου. Ανακαλύψτε τις δημιουργικές ιδέες, εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές της φωτογραφίας. Πειραματιστείτε με πρωτότυπους τρόπους παρουσίασης και έκθεσης των φωτογραφιών σας.