Ορθοδοξία και φυσικό περιβάλλον : πρακτικά συμποσίου : 3-4 Απριλίου 1997 (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 1997)
Συνεργαζόμενα τμήματα: Θεολογία - Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας - Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος