Αισθητική. Τόμος 2ος : το βασικό βιβλίο του επαγγελματία αισθητικού - Gerson, Joel (Βιβλιοθήκη επαγγελμάτων ομορφιάς, 1994)
Τα κείμενα της Αισθητικής εξηγούν και διασαφηνίζουν τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητες που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας αισθητικός. Ο αντικειμενικός σκοπός αυτών των κειμένων είναι το να προετοιμάσει τους σπουδαστές για καριέρα στην περιποίηση του δέρματος, περιλαμβανομένης και της παραγωγής καλλυντικών.