Οι νεράιδες του δάσους - Wolf, Tony 1930-2018 (Ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους, 1990)
Στο βιβλίο Οι νεράιδες του δάσους η παρέα του δάσους συναντά τις Νεράιδες. Έρχονται με τα χρώματα, τα λουλούδια τους, τα γλυκά και την αγάπη τους να ομορφύνουν τη ζωή των φίλων μας! Όμως φέρνουν μαζί τους και πολύτιμα μαθήματα που θα τους κάνουν πιο σοφούς. Θα μάθουμε όλοι πόσο πολύτιμες είναι η φιλία και η αγάπη που όταν είναι αληθινές δεν χάνονται ότι και να συμβεί. Μια ιστορία λατρεμένη... Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των έξι τόμων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον Τony Wolf.