Όλα χάθηκαν στη βροχή - Καρατζά, Κάλη (Μοντέρνοι Καιροί, 2001)
Η Μαρί μια πετυχημένη συγγραφέας στο Παρίσι της δεκαετίας του '60, πλέκει μύθους και εικόνες, σταλάζει αλήθειες και δάκρυα πάνω στα χαρτιά της, δημιουργώντας την πιο ζωντανή ηρωίδα των βιβλίων της. Κρυφά κομμάτια ξεχύθηκαν από την πένα της κι έγιναν διαβατήριο για να μάθει η Νικόλ την αρχή και το τέλος της ζωής της. Μοιραίες συγκυρίες, έρωτες που ήρθαν και χάθηκαν, έφεραν τις δυο γυναίκες πίσω στη γη που αγάπησαν, την Ελλάδα. Εκεί όπου το παρελθόν σωριάστηκε στο χείμαρρο της βροχής.