Αληθινή φιλία και κοινωνικές σχέσεις - Teear, C.H. (Σειρά πρακτικής ψυχολογίας ;, 1982)
Το βιβλίο αυτό σκοπεύει να βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να βρουν φίλους και να αισθανθούν άνετα στις συναναστροφές. Μας δείχνει επίσης τον τρόπο να επικοινωνούμε και να βρίσκουμε νέα ενδιαφέροντα. Να χαιρόμαστε τη συντροφιά των φίλων και ν’ απολαμβάνουμε την κοινωνική ζωή.