Σημαίες : ανακαλύψτε τις σημαίες, τα λάβαρα και τα οικόσημα, την ιστορία τους τη σημασία τους και τον τρόπο χρήση τους - Crampton, William (Αυτόπτης μάρτυρας, 2001)
Πώς οι ναυτικοί στέλνουν σήματα με σημαίες; Γιατί η αμερικανική σημαία έχει αστέρια και λωρίδες; Πώς στήθηκαν σημαίες στη Σελήνη και στο Nότιο Πόλο; Πώς έχουν εξελιχθεί οι συναρπαστικές τελετές με σημαίες; Πότε κυματίζει μία σημαία μεσίστια; Γιατί πολλές ολλανδικές σημαίες έχουν την εικόνα ενός καπέλου στην κορυφή του κονταριού; Ένας πρωτότυπος και συναρπαστικός οδηγός για την ιστορία των σημαιών σ' ολόκληρο τον κόσμο.