Είμαι ο΄κέυ, είσαι ο΄κέυ : ψυχολογία των καθημερινών ανθρώπινων σχέσεων - Harris, Thomas, 1940- (Βιβλιοθήκη κοινωνικής ψυχολογίας, 1977)
Αυτό ο πρακτικός οδηγός Συνδιαλεκτικής Ανάλυσης είναι μια μοναδική προσέγγιση στα προβλήματά σας. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρει αυτό το πρωτοφανές επίγευγμα στην ψυχοθεραπεία ένα ορόσημο στη ζωή τους. Με κατανοητή, μη τεχνική γλώσσα, ο Τόμας Χάρρις εξηγεί πως να κερδίσετε τον αυτοέλεγχό σας και να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και το μέλλον σαν ανεξάρτητα απο το τι έχει συμβεί στο παρελθόν.