Γιατί οι γυναίκες γράφουν περισσότερα γράμματα απ΄όσα στέλνουν - Leader, Darian (Πόλις, 1998)
Γιατί οι άντρες αρχειοθετούν τα ερωτικά γράμματα με την υπόλοιπη αλληλογραφία τους, ενώ οι γυναίκες τα κρύβουν ανάμεσα στα ρούχα τους; Γιατί ρωτάμε τόσο συχνά τον ερωτικό μας σύντροφο «Tι σκέφτεσαι;» Σε ποιον απευθύνουμε τα γράμματα που δεν στέλνουμε ποτέ; O Nτάριαν Λήντερ θέτει σημαντικά ερωτήματα στην ψυχαναλυτική θεωρία, σ ένα βιβλίο γραμμένο με τρόπο ανάλαφρο και χιουμοριστικό.