Τί θέλετε αλήθεια για τα παιδιά σας - Dyer, Wayne W. (Γλάρος, 1990)
Όλοι οι γονείς έχουν το ίδιο όνειρο για τα παιδιά τους, να γίνουν υγιή και ευτυχισμένα άτομα, να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Τώρα ο Ντύερ, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές που είχε αναπτύξει ως ψυχίατρος και οικογενειακός σύμβουλος, δημιουργεί μια νέα παιδαγωγική μεθοδολογία για να κάνει αληθινό το όνειρο των γονιών.