Να μάθουμε να κάνουμε έρωτα - Πιλαφτζόγλου, Ζωή (Ύψιλον. Μικρά βιβλία ;, 1980)
Το βιβλιαράκι αυτό, που συντάχθηκε από το Γαλλικό Κίνημα για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό, διανεμήθηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία το 1971, αναταράζοντας τα λιμνασμένα νερά της αστικής ηθικής. Από το 1973, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μασπερό, έχει κάνει αλλεπάλληλες επανεκδόσεις. Οι απόψεις που παρουσιάζονται στο βιβλίο αυτό συνιστούν σημαντική συνεισφορά στον αγώνα, ώστε να γίνει η σεξουαλικότητα πηγή ευτυχίας απαλλαγμένη από κάθε είδους σκοταδιστικές προκαταλήψεις.