Δώστε στην ευτυχία μια ευκαιρία - Bosmans, Phil (Κοινωνική ψυχολογία : Προσωπικότητα, 1992)
Ο Φιλ Μπόσμανς είναι Βέλγος σύμβουλος σε ζητήματα ανθρώπινων σχέσεων. Αφιέρωσε τον εαυτό του στην παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε άτομα που βρίσκονται σε κρίση χωρίς ποτέ να τα γνωρίσει από κοντά. Είχε μετατρέψει το τηλέφωνό του σε συμβουλευτικό σταθμό και τα λόγια του, μικρές φράσεις σαν στίχοι ποιημάτων, απλά και γεμάτα ειλικρίνεια και αληθινή στοργή, αποκτούσαν μια θεραπευτική δύναμη. Η φήμη του και ο τρόπος δουλειάς του απλώθηκαν ραγδαία και το βιβλίο του «Δώστε στην ευτυχία μια ευκαιρία» γνώρισε αμέσως μια θριαμβευτική επιτυχία. Ο Φιλ Μπόσμανς έγινε κάτι σαν θρύλος, χωρίς ποτέ ο ίδιος να επιδιώξει να γίνει συγγραφέας. Στο βιβλίο έχουν καταγραφεί τα λόγια του, μικρά σύντομα μηνύματα που λέγονταν την ώρα της τηλεφωνικής συνομιλίας, τη στιγμή ακριβώς που ο Μπόσμανς συμβούλευε κάποιον συνάνθρωπό του.