[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1889-1896] ([χ.ό.], 1889)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης κατά τα έτη 1889-1896 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου