Η παραψυχολογία και η σύγχρονη φυσιογνωσία - Puskin, B. N.
Ο βελονισμός και το πρόβλημα της ψυχοενεργειακής -- Το πρόβλημα του ασυνείδητου -- Η πειραματική ψυχολογία των παραφυσικών φαινομένων -- Η βιοπληροφοριακή επαφή μεταξύ ανθρώπου και φυτού -- Το βιολογικό πεδίο σαν κανάλη της αντίληψης -- Η ψυχοκίνηση