Μιλούσα με πνεύματα : πρωτοφανής και συνταρακτική αφήγηση - Ernest, Victor H. ([χ.ό.], 1970)
Υπάρχει πραγματικά επικοινωνία με τους «νεκρούς» ή με τον πονηρό υπερβατικό κόσμο; Ο συγγραφέας λέει ότι ο ίδιος μιλούσε μ΄ αυτόν τον αόρατο κόσμο, ως μέντιουμ. Τι κρύβεται πίσω από τούτη την υπόθεση; Ένα βιβλίο δυνατό, μοναδικό στο είδος του, αποκαλύπτει τη μυστηριώδη και πραγματική φύση αυτών των φαινομένων, αναγκαίο και διαφωτιστικό.