Το άγνωστο μέσα μας : η σύγχρονη πραγματικότητα των φαινομένων της παραψυχολογίας - Inardi, Massimo (Μακρίδης, 1980)
Τηλεπάθεια -- Διορατικότητα -- Ψυχοκίνηση -- Ύπνωση -- Γιόγκα -- Θεραπευτές -- Μαγεία -- Ύπνος και όνειρα -- Η έρευνα των ψυχεδελικών ή ψυχομιμητικών ουσιών -- Το άφλεκτο των σωμάτων -- Ο φακιρισμός -- Η αυτοσκοπία -- Η μομιοποίηση -- Δερμοοπτική θέα -- Ανυψώσεις σωμάτων -- Εμφανίσεις και εξαφανίσεις -- Εκτοπλασμίες -- Ψυχοβολία