Ανακαλύπτοντας τις προηγούμενες ζωές μας : πνευματική ανάπτυξη και θεραπείες μέσα από τη γνώση των προηγούμενων ζωών μας - Williston, G. (Διόπτρα, 1990)
«Μια φορά μονάχα ζούμε...» ή δεν είναι έτσι; Μέσα στον καθένα μας "κατοικούν" τα γεγονότα και οι μνήμες πολλών προηγούμενων ζωών μας. Όπως οι παιδικές εμπειρίες επιδρούν και επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τον μετέπειτα ενήλικο, το ίδιο και οι "αποθηκευμένες" γνώσεις των προηγούμενων ζωών μας συνεισφέρουν και επηρεάζουν τις τωρινές μας επιλογές και αποφάσεις. Τo παρόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το παρελθόν μας. Το βιβλίο «Ανακαλύπτοντας τις Προηγούμενες Ζωές μας» δείχνει ότι μέσω προσεκτικά καθοδηγούμενων αναδρομών είναι δυνατόν να "ξαναζήσουμε" γεγονότα προηγούμενων ζωών μας, καθοριστικά για τη ζωή μας. Με την ανάκληση και ανακάλυψη των "δραμάτων" των προηγούμενων ζωών μας μπορούμε να πετύχουμε μεταξύ άλλων: Αυξημένη αυτογνωσία Ανακάλυψη των καρμικών αιτίων της σωματικής ασθένειας, όπως κατάθλιψη, φοβίες, κλπ. Ρύθμιση ή περιορισμό του πόνου, της ενοχής, της ανησυχίας, του άγχους, της ανυπομονησίας κ.ά. Διάλυση των αρνητικών όψεων του παρελθόντος που εμποδίζουν την πνευματική ανάπτυξη.