Τα φιλοσοφικά κείμενα στο γυμνάσιο : θεωρία και πράξη - Κατσιμάνης, Κυριάκος Σ. (Επικαιρότητα, 1980)
Tι περιέχει το βιβλίο αυτό; Πρώτα πρώτα μια θαρραλέα και ειλικρινή προειδοποίηση σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η μονόπλευρη προσήλωση του καθηγητή στην παιδαγωγική του ενημέρωση και μια χωρίς περιστροφές υπογράμμιση της ανάγκης να φροντίζει διαρκώς και για την επιστημονική του κατάρτιση.