Απ' το ένα ως το δέκα - Γκέρτσου - Σαρρή, Άννα, 1936-2011 (Κατώφλι στον κόσμο, 1992)
Ανθρώπινοι χαρακτήρες και η καθημερινότητα μιας μικρής κοινωνίας μιας πολυκατοικίας όπως καταγράφονται στην ψυχή του παιδιού του θυρωρού.