[Λογαριασμοί εκκλησιών 1882-1918] ([χ.ό.], 1882)
Κώδικας που περιέχει λογαριασμούς εσόδων- εξόδων των εκκλησιών Κοζάνης των ετών 1882-1918 (ναός Αγίου Γεωργίου, ναός Αγίου Αθανασίου, ναός Αγίου Δημητρίου, ναός Αγίων Αναργύρων, ναός Παναγίας, ναός Αγίου Χριστοφόρου, ναός Αγίου Νικολάου, ναός Προφήτη Ηλία, ναός Αγίου Κωνσταντίνου)