Κώδιξ των παρεκκλησιών Κοζάνης ταχθείς παρά πανιερωτάτου Αγίου Σερβίων, και Κοζάνης, κυρίου Βενιαμίν του Θεσσαλονικέως, εις το καταγράφεσθαι εν αυτώ τους τε ετησίους λογαριασμούς εισόδων, και εξόδων των παρεκκλησίων της αυτής πολιτείας, και πάντα τα αναφερόμενα εν αυτοίς άξια σημειώσεως ([χ.ό.], 1819)
Κώδικας που περιέχει τους ετήσιους λογαριασμούς εσόδων- εξόδων των παρεκκλησιών Κοζάνης των ετών 1819-1847 (ναός Αγίου Γεωργίου, ναός Αγίου Αθανασίου, ναός Αγίου Δημητρίου, ναός Αγίων Αναργύρων, ναός Παναγίας, ναός Αγίου Χριστοφόρου)