[Κτηματολόγιον και λογαριασμοί εκκλησίας και σχολείων] ([χ.ό.], 1889)
Κώδικας που περιέχει πίνακα της ακίνητης και ακίνητης περιουσίας και λογαριασμούς των εκπαιδευτικών καταστηματων και της εκκλησίας. Επίσης περιέχει και λογαριασμούς καταβολής της δεκάτης