[Κώδιξ Μουράτειου κληροδοτήματος 1866-1917] ([χ.ό.], 1866)
Κώδικας του Μουράτειου κληροδοτήματος που περιέχει τα πρακτικά της επιτροπής του συγκεκριμένου κληροδοτήματος. Περιέχει επίσης τη διαθήκη του Ιωάννη Μουράτη καθώς και αυτή του Χαρίσιου Μούκα